Algemene voorwaarden

Identiteit van winkel 

Winkelnaam: Dierexpert Den Dolder 
Adres: Dolderseweg 134-136
3734BL Den Dolder
Kvk nr 71475435

Persoonsgegevens 

Jouw wettelijke gegevens zijn uitsluitend beschikbaar en toegankelijk voor wie ze nodig heeft om voorgemelde verwerking van de bestelling uit te voeren. Deze gegeven worden niet met externe partijen gedeeld. 

Databescherming

Dierexpert Den Dolder geeft databescherming en privacy door de volgende principes in acht te nemen. Dierexpert Den Dolder maakt op wettelijke, eerlijke, correcte en transparante wijze gebruik van persoonsgegevens. Deze gegevens zullen alleen gebruikt worden voor de bestelling en het bezorgen van de bestelde artikelen. Als de klant gebruik maakt van het klantensysteem worden de gegevens bewaard. Deze worden gebruikt om punten op te sparen en bij te houden welke artikelen er reeks gekocht zijn. 

Retourrecht 

De consument kan een overeenkomst met betrekking tot de aankoop van een product gedurende een bedenktijd van 30 dagen zonder opgave van redenen ontbinden. De ondernemer mag de consument vragen naar de reden van herroeping, maar deze niet tot opgave van zijn reden(en) verplichten. Bij retour krijgt de klant zijn/ haar bedrag terug. 

Tijdens de bedenktijd zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts uitpakken of gebruiken in de mate die nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van het product vast te stellen. Het uitgangspunt hierbij is dat de consument het product slechts mag hanteren en inspecteren zoals hij dat in een winkel zou mogen doen.

De retourkosten zijn voor de aankopende partij de winkel vergoed deze retourkosten niet. 

Bezorging 

De ondernemer tracht te allen tijden alle producten en diensten binnen de afgesproken tijd te leveren, echter kan het in een enkel geval mogelijk zijn dat de bezorging hiervan door omstandigheden vertraagd is. Bij vertraging zal de ondernemer de klant contacteren en aangeven welke artikelen te laat of niet leverbaar zijn om mogelijk opzoek te gaan naar een oplossing. 

Betaling

De klant dient gelijk te betalen voor haar artikelen. Na de betaling zal het proces van artikelen verpakken en opsturen beginnen. 

Afbeelding 

De afbeeldingen van het assortiment in de online shop zijn illustratief en bedoeld om de klant een beeld te geven van het product; deze zijn niet bindend.

Prijzen 

Alle prijzen zijn inclusief BTW.

Aansprakelijkheid 

Diergeneeskundig dieetvoer moet alleen worden gebruikt op aanraden van een dierenarts en moet gepaard gaan met regelmatige controle door de dierenarts. Dierexpert Den Dolder is niet aansprakelijk voor de consequenties van ongepast of onnodig gebruik van diergeneeskundig voer. De klant heeft eigen verantwoordelijkheid om de bijsluiter of gebruiksaanwijzingen te lezen en deze niet te over schreiden. Dierexpert Den Dolder is niet aansprakelijk voor de consequenties van niet naleven van de bijsluiters.